İzcilik Faaliyetleri Beylikdüzü'nde Hayata Geçecek

İzcilik Faaliyetleri Beylikdüzü'nde Hayata Geçecek
Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor.
Dereağzı Mahallesi Gülben Sokak üzerinde 4 bin 500 m2'lik alanda kurulacak kamp ortamı; miniklere eğitim istasyonu, etkinlik tören alanı, tırmanma duvarı, geçiş istasyonu ve yemekhane gibi imkanlar da sunacak. Kampın 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Çeşitli yaş gruplarındaki çocukların ve gençlerin zihinsel, bedensel, sosyal ile ruhsal gelişmelerine katkıda bulunan, yapıcı, yaratıcı yeteneklerinin geliştirilmesi için gerekli çabaları içeren İzcilik faaliyeti Beylikdüzü'nde de hayat bulacak. İlçenin yeşil ve doğal yaşam kimliği ile uyumlu hareket eden Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi. Çalışmaların 2016 yılında tamamlanması öngörülen kamp, Dereağzı Mahallesi Gülben Sokak üzerinde 4 bin 500 m2'lik alanda yapılacak.

Projesi hazırlanmış olan izci kampının içerisinde eğitim istasyonu, etkinlik tören alanı, tırmanma duvarı, geçiş istasyonu, yemekhane, lavabo ve duş yerleri bulunacak. Kent gürültüsünden uzak bir ortamda tasarlanan kampa engelliler de katılabilecek. İzci kampı ayrıca disiplinli, kendi kararlarını alabilen, sağlıklı, doğayı tanıyan ve koruyan bireylerin yetişmesine de olanak tanıyacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.