Jetkent mağdurları bilgilendirildi

Jetkent mağdurları bilgilendirildi
Beylikdüzü Belediyesi tarafından tapularının devri yapılmayarak uzun süredir mağdur edilen Jetkent Sitesi malikleriyle ilçe merkezinde bir toplantı düzenleyen CHP Beylikdüzü İlçe Yönetimi, haksızlığa uğrayan her vatandaşın yanında olduklarını vurgulayarak

Mahkeme kararı ve Meclis kararı olmasına rağmen Beylikdüzü Belediyesi tarafından Pınarkule Yapı Kooperatifi’ne tapuları devredilmeyerek aylardır mağdur edilen Jetkent Sitesi malikleriyle bir araya gelen CHP Beylikdüzü İlçe Yönetimi, konuyu, “Tapu devirlerini CHP geciktiriyor” tarzında kamuoyunda lanse eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u sert sözlerle eleştirdi.
CHP Beylikdüzü Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Kader Göllü’nün de bulunduğu toplantıda, son Meclis toplantısında yaşanan olayları aydınlatan CHP İlçe Yönetimi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından gelen başkanlık teklifi yazısında 920 adet daire ve 3 adet işyeri devri yer alması gerekirken işyerlerinin belirtilmediğine ve teklifin eksiklikler içerdiğine dikkat çekti. Jetkent Sitesi kat maliklerinin lehine bir sonuç alınması için muhalefet olarak başkanlık teklifinin düzeltilmek üzere hukuk komisyonuna havale edilmesi yönünde oy kullandıklarını söyledi.
Vatandaşlara, uyarılarda bulunan CHP İlçe Yönetimi, kat maliklerini 4 Mart’ta gerçekleşecek Belediye Meclis Toplantısına davet etti. Toplantıya katılan Jetkent Sitesi malikleri ise, meselenin aydınlatılarak kendilerine bilgi verilmesinden ötürü teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.