Kadıoğlu meydanı inceledi çalışmaları hızlandırdı

Kadıoğlu meydanı inceledi çalışmaları hızlandırdı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Bilal Habeş Camiinde kıldığı Cuma namazı sonrasında Cumhuriyet Meydanını gezerek meydan düzenlemesi ve yol-kavşak projesini yerinde inceledi.

 Başkan Kadıoğlu’nun incelemeleri sırasında başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu.

Cumhuriyet Meydanında şantiye alanını gezen Başkan Kadıoğlu, meydan projesinin son durumu hakkında şantiye şefi ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Kadıoğlu yüklenici firma yetkilileri ve belediye teknik ekibine çalışmaların daha hızlı olması yönünde talimat verdi.

Başkan Kadıoğlu,  “Cumhuriyet Meydanı projemiz bittikten sonra Esenyurt ’un modern yüzü ortaya çıkacak ve yayalaştırılmış bu alanda insanlar rahatça vakit geçirebilecektir” dedi. Başkan Kadıoğlu ayrıca burada bulunan işletme sahibi vatandaşlarımızın yeni düzenleme ardından kazançlarının artacağını belirterek, 2015 Temmuz ayı içerisinde kavşak ve yayalaştırılan meydanın hizmete açılacağı müjdesini verdi. 

Esenyurt Cumhuriyet Meydanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu,  esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kadıoğlu meydan düzenlemesi, kavşak ve trafik akışının ne zaman açılacağını soran vatandaşları cevapladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.