Kadıoğlu sert konuştu: Hala hile peşindeler

Kadıoğlu sert konuştu: Hala hile peşindeler
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yine muhalefete yüklendi. Bir yemek programında konuşan başkan, "Hala bir takım hileler peşinde koşuyorlar" dedi

Esenyurt, Yenikent Mahallesi Muhtarı Önder Ay Yenikent Mahalle sakinlerine bir teşekkür yemeği düzenledi. Yemeğe Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı. Kadıoğlu yemekte yaptığı konuşmasında seçim döneminde yaşanan gerginliklere dikkat çekti: “İftiralarla dolu, kötü yakıştırmaların olduğu bir dönemi geride bıraktık. Ama yine bir takım hileler peşinde koşan gruplar var."

 Esenyurt, Yenikent Mahalle Muhtarlığı önünde gerçekleşen program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Abdullah Yılmaz, Merkez mahalle muhtarı Ali Deli, Örnek Mahallesi Muhtarı Yahya Şahin, Ardıçlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Kalem, İnönü Mahallesi Muhtarı Hasan Akçelik ve çok sayıda Yenikent Mahalle sakini katıldı.

 Muhtar Ay: ‘Birlik ve beraberliğimizin kanıtıdır’

Davul zurna eşliğinde devam eden programda konuşmasını yapan Yenikent Mahallesi Muhtarı Önder Ay, “Yoğun bir seçim atmosferinden sonra böyle bir organizasyonla sizlerle bir arada olmak istedik. Bu bizim için sadece bir yemek değildir. Bu yemek birlik beraberliğimizin kanıtıdır. Bu organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkanımıza, Mahalle Muhtarlarımıza ve Yenikent Mahalle halkına katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Kadıoğlu, ‘İftiralarla dolu bir seçim geçirdik’

Daha sonra konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Uzun bir maratondan çıktık. 3-4 ay gibi çalışma, hem muhtarlar için hem bizler için yoğun ve yorucu bir şekilde geçti. Sizleri de yorduk farkındayız. Ama sizlerin kararı bizim için çok önemliydi. Biz sizin kararınız neyse ona tabii olacağız diye 10 yıl önce yola çıktık. Bu günde siz ne derseniz bizim için o olacaktır. İftiralarla dolu, kötü yakıştırmaların olduğu bir dönemi geride bıraktık. Ama yine bir takım hileler peşinde koşan gruplar var. Rabbim inşallah milletimize hayırlısını nasip eder.

Biz yine buradayız hizmete devam ediyoruz ve her zaman da hizmetimize devam edeceğiz. Canımız sağ oldukça sizlerin yanında sizlerin emrinde olacağız. Gerek muhtarlarımız, gerek belediyemiz, gerek meclis üyelerimiz ve çalışanlarımızla şehrimizi daha da güzel bir hale getireceğiz. Eskiden buraların halini bilirsiniz. İnsanların gelmeye korktuğu, gelip bir daha gelmemek üzere gittiği bir yerin, cazibe alanına dönüştüğünü görüyorsunuz. Bunların hepsi sizlerin dualarıyla oldu. Sizlerin sayesinde bugünlere geldik. Allah sizlerden razı olsun. İnşallah bundan sonra da rabbim buraları layık olmayanlara bırakmayacaktır.

Komşuluklarımızın pekiştiği, kardeşliklerin oluştuğu birbirimizi Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Alevi ayırmadığız daha güzel ve daha iyi günler bizimle olacaktır. Ülkemizi karıştırmak isteseler de bizler yine sizlerin dualarıyla bu güzel ülkeyi ve İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri haline gelen Esenyurt ilçemizde beraber yaşayacağız ve çok güzel dostluklar kuracağız. Komşuluklarımızı pekiştirirsek, dedikodu ve iftiradan ne kadar uzak kalırsak insanlığımız ve ruhumuz o derecede gelişecektir. Sakın birbirinizi ötekileştirmeyin hepimiz Allah’ın kullarıyız. Her gününüz böyle birlik ve beraberlik içinde olsun, muhtarınız mahalleniz için hayırlı olsun.” dedi.

 

Konuşmalar ardından yemek ikramlarının yapıldığı programda Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Mahalle Muhtarı Önder Ay ve diğer katılımcılarla birlikte mahallede bir takım incelemelerde bulundu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.