Kadıoğlu'nu tebrik etti

Kadıoğlu'nu tebrik etti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ambarlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin hizmete açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde yaptığı konuşmada İstanbullulara teşekkür eden Başbakan Erdoğan, “İstanbul 30 Mart seçimlerinde proje belediyeciliğine ve hizmete destek verdi. İstanbul kendisine hizmet edenlere, İstanbul’un çevresini değiştirenlere bir kez daha güçlü şekilde güvenoyu verdi. Yenikapı’da yaptığımız miting, 30 Mart’ta İstanbul’un tercihini ortaya koymuştu. Yenikapı’da Türkiye tarihinin en kalabalık mitinginde İstanbul rengini belli etmişti” dedi.

BAŞBAKAN, KADIOĞLU İLE UZUN SÜRE SOHBET ETTİ

Esenyurt ’ta 42 binlik büyük bir oy farkı ile tekrar belediye başkanı seçilen Necmi Kadıoğlu ile program sonrasında görüşme yapan Başbakan Erdoğan, burada Kadıoğlu’nu tebrik ederek, ilçe halkı için hizmetlerin durmadan devam etmesi gerektiğini ifade etti. Esenyurt ‘tada büyük bir oy farkı ile Başkan Kadıoğlu’nun seçimi kazanmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti. Başbakan Erdoğan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile uzun süre sohbet ederek vatandaşlara birlikte lale fidesi hediye etti.

Başbakan Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın büyük bir farkla tekrar İstanbul’a hizmet etmek için seçildiğini belirterek Kadir Topbaş ve hizmet belediyeciliğini sergileyen ilçe belediye başkanlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.