Kalbim Seni Sevdi Çatalca...

Kalbim Seni Sevdi Çatalca...
Çatalcalılar 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu. Çatalca Belediyesi tarafından hazırlanan ve gün boyu süren “Sevgi Günü” etkinliğinde kalpler sevginin sıcaklığıyla ısındı.

“Çatalca Benim Sevdam” diyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vatandaşları Cumhuriyet Meydanı’nda “Sevgi Günü” etkinliğinde buluşturdu. 

Kalplerle dolu taklar, kalpli balonlarla donatılmış alanda vatandaşlarımız için sevgi yolu da hazırlandı. Her yaştan binlerce insanın gün boyu alana gelerek hatıra fotoğrafı çektirdiği etkinlikte yağdırılan karlar ise birbirinden güzel sahneler oluşturdu. 

Yüzlerce dilek tutuldu

Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Fehmi Akyüz, CHP Çatalca Ïlçe Başkani Halil Gök, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın, Çatalca Belediyesi Meclis Ūyeleri ve Birim Mūdūrlerinin vatandaşlarla yakından ilgilendiği “Sevgi Günü” etkinliğinde, bu özel günde nikâhlanarak mutluluğa adım atan çiftlerde, kemanlar eşliğinde sevgi yolunda yürüdü.
Kurulan platformlarda günün anısına bol bol fotoğraf çektiren Çatalcalılara kalpli şekerler ve pamuk şekerleri ikram edildi. Alanda hazırlanan dilek ağacına ise her biri yeni bir umut olan dilek kurdeleleri bağlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.