Kan bağışı hayat kurtarır

Kan bağışı hayat kurtarır
MHP Büyükçekmece ilçe başkanlığı, Türk Kızılay Büyükçekmece şubesi işbirliğiyle kan bağışı kampanyası başlattı. Dün Büyükçekmece Atatürk Caddesi bankalar önü meydanında kurulan çadırda başlatılan kampanya bugünde devam edecek.

MHP Büyükçekmece ilçe teşkilatının organize ettiği kan bağışı kampanyası çadırını ziyaret eden Büyükçekmece ilçe kaymakamı Mustafa Hulisi Arat, Görevlilerden bilgi alarak, kan bağışı kampanyasını organize eden MHP Büyükçekmece ilçe başkanı Av. Tuğba Küçükhan ve yönetimini tebrik etti. Arat, burada yaptığı açıklamada, Sağlıklı bir yaşam için her insanın kan bağışında bulunması gerektiğini söyledi.




Kan bağışının hayat kurtardığına dikkat çeken MHP Büyükçekmece ilçe başkanı Av. Tuğba Küçükhan, ise büyük bir ihtiyaç olan kan bağışı için özellikle bize yoğun talep ve müracaatlar vardı. Biz de MHP Büyükçekmece ilçe olarak dolaysıyla da herkese ulaşıp herkese yardım ettiğimiz için Türk Kızılay’ı Büyükçekmece şubesi işbirliği ile kış aylarında da kan ihtiyacının daha fazla olduğu için böyle bir kampanya başlattık kampanyamız yarın da devam edecek İnşallah bir çok insana yardımcı olur ve hayat kurtarmış oluruz. Kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ederiz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.