KARDELEN SİTESİ SAKİNLERİ DE TAPULARINA KAVUŞTU

KARDELEN SİTESİ SAKİNLERİ DE TAPULARINA KAVUŞTU
Beylikdüzü’nde uzun yıllardan beri yaşanan tapu sorunlarına son veren Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın hakkı olana kavuşması için mücadele veriyor. Öncesinde yaklaşık 3 bin Megakentli vatandaşı tapusuyla kavuşturan belediye yönetimi şimdi de Kardelen Si
Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşının tapu sorununu çözdü. Bölgede 20 yılı bulan bir süredir tapularını alamayan halkın mülkiyet sıkıntısına ilaç olan belediye, Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da bir tören düzenledi. Organize edilen Tapu Şenliği’nde bu kez Kardelen Sitesi’nin sakinleri tapu sevinci yaşadı. Daha öncesinde 3 bine yakın Megakentli vatandaşa yıllardır alamadığı tapularını teslim eden Beylikdüzü Belediyesi, bürokratik engelleri bir bir kaldırıyor.

 

“Uzlaşmacı Tavır İçin Teşekkür…”

 

Tapu Şenliği’nde vatandaşlarla seslenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı konuşmada Beylikdüzü’nde yaşayan her vatandaşın her sorununa çözüm bulmak için gereken titizliği ve çalışmayı gerçekleştireceklerini belirterek, “Güzel bir günde bir aradayız. Tüm vatandaşlarımıza tapularının hayırlı olmasını diliyorum. Sorunun çözümünde gösterilen uzlaşmacı tavır için herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kat ittifakını alamayan vatandaşların da olduğunu söyleyen İmamoğlu, “İskan masası kurduk. İskanlarınızı vereceğiz. Kat mülkiyetleri sağlanacak. Bu durum için sizler adına çok mutluyum” dedi. İmamoğlu, tapu işlemleri süren diğer Kardelen Sitesi sakinlerine de en yakın zamanda tapularının teslim edileceği sözünü verdi.

 

Tapularına Kavuştu

 

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili de “Sosyal demokrat belediyeciliğin doğru yansımasını yaşıyoruz. Kendi hukukumuzu yaratarak çözüm bulmada belediye yönetiminin katkısı büyük. Bu mutlu gelişmeden dolayı gurur duyuyorum. Herkese hayırlı olması dileklerimi iletiyorum” dedi. Başkan İmamoğlu, başkan yardımcılarını ve meclis üyelerini de sahneye davet ederek tapu teslimini hep birlikte gerçekleştirdi. Vatandaşları tek tek tebrik eden ve tapularını kendi eliyle takdim eden İmamoğlu ve tüm davetliler, site sakinlerinin sevincine ortak oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.