KARDEŞLİK FESTİVALİ’NE COŞKULU KAPANIŞ

KARDEŞLİK FESTİVALİ’NE COŞKULU KAPANIŞ
Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği ‘Kardeşlik Festivali’nin son gününde Fevziçakmak Meydanı’nda Karadeniz rüzgarı esti.
 Karadeniz müziğinin sevilen ismi Niyazi Koyuncu Küçükçekmeceli hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

 

HORON EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

 

Türkiye’nin dört bir köşesinden kültürel gelenekleri buluşturarak birlik ve beraberliğe vesile olan ‘Kardeşlik Festivali’nin kapanışında renkli görüntüler oluştu. Karadeniz’in yerel sanatçıları Hüseyin Kaya ( Gümüşhane),Mehmet Gümüş ( Ordu),Cideli Emin ( Kastamonu) ve Erkan Yeşilyurt söyledikleri şarkı ve türkülerle katılımcıları coşturdu. Tulum ve kemençenin sesine kendilerini kaptıran yüzlerce Küçükçekmeceli, müziğe horonla eşlik etti. 

 

‘KAZIM KOYUNCU UNUTULMADI’

 

Gecede Karadeniz müziğinin sevilen ismi merhum sanatçı Kazım Koyuncu’nun kardeşi Niyazi Koyuncu da unutulmaz bir konser verdi. Türkçe, Lazca ve Hemşince şarkılarla vatandaşlara müzik ziyafeti sunan Koyuncu’ya, Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi. Sanatçı konserde abisinin şarkılarını da seslendirerek sevenlerine duygusal anlar yaşattı. ‘Kazım ölmedi, kalbimizde yaşıyor’ sloganı atan hayranları, merhum sanatçıyı bir kez daha andı. 

 

‘HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN’

 

Niyazi Koyuncu’ya teşekkür ederek çiçek takdim eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “ Koyuncu ailesi bizler de derin izleri olan sevgili bir ailedir. Bugün burada festivalimizin son gününde bizlere sunmuş oldukları müzik ziyafeti için teşekkür ederim” dedi. 

Küçükçekmecelilerin büyük sevgisiyle karşılanan Başkan Çebi,vatandaşlara, “ İyi ki varsınız. İyi ki 51 yıldır sizlerle birlikte yaşıyorum.Küçükçekmece’de bizleri tercih eden etmeyen tüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum. Benim bütün gıdam sizlerin yüzünün gülmesidir. Bu gülümsemenin daim olmasını diliyorum. Umuyorum ki her şey çok güzel olsun” sözleriyle seslendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.