Kavaklı Kent Parkı'nda değişim başladı

Kavaklı Kent Parkı'nda değişim başladı
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 5 bin m2 olan Kavaklı Kent Parkı’nı baştan aşağı yeniliyor.
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni park yapımı ve park onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Sahil Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde Çanakkale Sokak ile Kızıl İmam Sokak kesişiminde bulunan ve 5 bin m² alana sahip Kavaklı Kent Parkı’nda gerekli bakım ve onarım uygulamalarına başlandı. Vatandaşa konforlu ve estetik bir hizmet anlayışı sunmak istediklerini belirten müdürlük, ilçe genelinde bu iyileştirme çalışmalarının süreceğini belirtti.

Parklar Yeni Görünümüne Kavuşacak

Özellikle site içerisinde yer alan eski ve yıpranmış parklara yeni bir görünüm kazandırmak için harekete geçen ekipler, Kavaklı Kent Parkı içerisinde basketbol sahası ve mini futbol sahası, 2 adet çocuk oyun alanı (0/6 yaş, 7/12 yaş arası), havuz , havuz etrafı meydan, oturma cepleri, yürüyüş parkuru(kauçuk), sert zemin düzenlemesi, aydınlatma sistemi, sulama sistemi, estetik kent mobilyaları montajı ve alana uygun peyzaj düzenle çalışmalarını gerçekleştirecek

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 2016 yılı sona ermeden hedeflediği projeler arasında 8 adet (27.139 m²) park, 2 adet (2.350 m²) cep park, Kadir Topbaş Parkı, Hürriyet Parkı olmak üzere 2 adet parkın revizesi yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.