KAVAKLI MAHALLESİ DÖNÜŞÜYOR

KAVAKLI MAHALLESİ DÖNÜŞÜYOR
2017 yılının sonu itibarı ile Kavaklı Mahallesi’ne çok sayıda proje kazandıracak Beylikdüzü Belediyesi, inşaat firması işbirliği ile sosyal ve dini tesis çalışmalarına devam ediyor. Huzurlu Marmara Sitesi alanında toplantı gerçekleştiren Beylikdüzü Beledi
Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’nde sosyal yaşamı destekleyecek önemli merkezleri ilçeye konumlandırıyor. Huzurlu Marmara Sitesi alanını ziyaret ederek, inşaat firması yetkilileri ile görüşen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapılacak projeleri enine boyuna değerlendirdi.

Kavaklı’da hayatın hızla dönüşeceğini belirten İmamoğlu, vatandaşın hayatını kolaylaştıran hizmetlerin ve mekanların kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti.

Kavaklı Mahallesi’nde çalışmalarına başlanan projeler arasında 7000 m²’lik tesis alanı ile 1000 kişi kapasiteli seyirci tribünü olan, Türkiye Voleybol 1. Lig maçlarının oynanması için gerekli standartlara sahip 5 katlı bir kapalı spor salonu yapımı yer alıyor. 28 yataklı sporcu konaklama odaları, toplantı salonu, fitness bölümü, hakem, antrenör ve sağlık odaları bulunan tesiste 70 araçlık kapalı otopark alanı da mevcut.

Yine bölgenin ibadet ihtiyacını karşılamak amacıyla 1100 m² alana sahip, 4 katlı bir cami inşa ediliyor. 900 kişi kapasitesine sahip olacak camide 2 namazgah katı, abdesthaneler ve taziye evi bulunacak. Eğitim ve sağlık hizmetlerini de geliştirecek tesislerin yapılmaya başlandığı Kavaklı’ya 750 m² alana sahip bir kütüphane ve aile hekimliği merkezi kazandırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.