Kavaklı sahili temizlendi

Kavaklı sahili temizlendi
Beylikdüzü Belediyesi iş makinelerini kullanarak kumsalın temizliğini hummalı bir çalışmayla gerçekleştirdi.
Beylikdüzü’nün Kavaklı Sahili ilçeye yakışır şekilde temizleyen Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri iş makinelerini kullanarak kumsalın temizliğini hummalı bir çalışmayla gerçekleştirdi. Taş aralarının da itinayla temizlendiği alan, sağlıklı bir şekilde kullanıma hazır hale getirildi.

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Kavaklı Sahili’ni Beylikdüzü halkının sosyalleşebileceği, keyifli ve verimli vakit geçirebileceği bir alan haline getiriyor. Ekipler, Kavaklı Sahil Çevre Düzenlemesi ve Amfi Tiyatro Projesi kapsamında kıyı şeridini, yoğun çalışma ve titizlikle temizledi. Sahil şeridinde oluşturulan kumsal alanda mıntıka temizliği gerçekleştiren 30 kişilik ekibe iş makineleri de eşlik etti. Plajın kullanıma açılacağı zamana kadar halk sağlığı adına gerçekleştirilecek temizliklerle alan, halka hazır hale getiriliyor.

İş Makineleri ve Ekipler Çalıştı

Kumun alt kısmında kalan küçük çöpler için de yürütülen çalışmalarda iş makineleri ekiplere dahil oldu. Havalandırılarak temizliği sağlanan kumsal, mevcut çöplerden arındırıldı. Yürüyüş alanlarının taş araları ekiplerce elle temizlendi. Halk sağlığı için plaj temizliği gerçekleştiren müdürlük, görüntü kirliliğinin meydana gelmemesi için çalışmalarına belirli aralıklarla devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.