KAYMAKAMDAN ADD’YE İADEYİ ZİYARET

KAYMAKAMDAN ADD’YE İADEYİ ZİYARET
Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Atatürk Düşünce Derneği Başkanı AV. Süleyman Yalçıntaş ve Yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

 İlçe gündemine ilişkin sorunların konuşulduğu ziyarette, ADD Silivri Şube Başkanı Süleyman Yalçıntaş, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Kaymakam Bekarlar’a bilgi vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

KAYMAKAM BEKARLAR; DERNEKLER SOSYAL SORUMLUKUK PROJELERİNDE BİR ARAYA GEECEK

Kısa sürece İlçede göreve başlayan ve kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan STK’lara, Basın Mensuplarına ve diğer kurumlara iadeyi ziyarette bulunan İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar, siyasi partilerin haricinde kendisini ziyaret eden herkese iadeyi ziyarette bulunacağını söyledi.  İadeyi ziyaretler kapsamında Atatürk Düşünce Derneği Silivri Başkanlığını ’da ziyaret eden Kaymakam Bekarlar; “ İlçede bulunan Dernekler ve Silivri Toplum Kuruluşlarıyla birlikte gençlerin ve vatandaşların yararına olacak Sosyal Sorumluluk projelere de imza atmayı hedeflediğini ve hatta hayata geçirilecek ilk projenin hazır olduğunun ve bununla ilgili çalışmaların tamamlandığının müjdesini verdi. 

YALÇINTAŞ; HER TÜRLÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNDE ADD OLARAK BİZDE VARIZ

Kaymakam Bekarlar’ın samimi ziyaretinden memnun kaldığını ifade eden Atatürk Düşünce Derneği Şube Başkanı Av. Süleyman Yalçıntaş ve Yönetimi, İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kaymakamlığın başlatacağı, yada öncülük edeceği her türlü sosyal sorumluluk projesinde ADD Silivri Şubesi olarak yer alacaklarının da söyleyen dernek başkanı Yalçıntaş; “ilçe yararına, ilçe halkı yararına yapılacak her organizasyonda elimizden gelen desteği veririz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.