KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖDÜLÜ BAŞKAN TOPRAK’A

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖDÜLÜ BAŞKAN TOPRAK’A
Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneğinin (YAPDER) düzenlediği, 13’üncüsü gerçekleştirilen "Kent ve Yaşam Ödülleri" sahiplerini buldu.
Daha yaşanabilir kentler için proje üreten kişi ve kurumları onurlandırmak, cesaretlendirmek amacıyla her yıl düzenlenen "Kent ve Yaşam Ödülleri" Sultanahmet Armada Otelde özel bir törenle sahiplerini buldu. 

YAPDER öncülüğünde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Başkanı Celal Toprak ile YAPDER Başkanı Mehmet Gözcü iş birliği ile gerçekleştirilen ödül töreni yerel yöneticiler, sivil toplum örgütü önderleri ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

YAŞAMIN HER ALANINA DOKUNUYORUZ

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli düzenlenen gecede ‘Kentsel Dönüşüm Ödülü’ nün sahibi oldu. Plaketi verilmek üzere sahneye davet edilen Başkan TOPRAK, Avcılar’da büyük bir uzlaşma örneği göstererek Avcılar’ın depremden bu yana yaşadığı sıkıntıyı ortadan kaldırması, Kentsel Dönüşümün önünü açması ve bunu Marmara’nın tek kadın Belediye Başkanı olarak başarmasından dolayı tebrik edildi.


Kentsel Dönüşüm Ödülü’nün kendisine verilmesinden ötürü teşekkürlerini ileten Başkan Dr. Toprak; “ Avcılar’ın güvenli bir yapıya dönüşmesi için göreve gelir gelmez çalışmalarımıza başladık. Toplumun sorunu neyse o yönde kurumsal yapıları oluşturduk. Yaşamın her alanına dokunmak için yürüttüğümüz titiz çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.