Kerimoğlu'ndan eğitime tam destek

Kerimoğlu'ndan eğitime tam destek
Bakırköy Belediyesi, üniversiteye girişte yüzde 90 başarı sağlayan BAKGEM için kapasite artırma kararı aldı.
Bakırköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde (BAKGEM) üniversite sınavına giriş için eğitim gören öğrenciler arasından 5 öğrencimiz bu yıl derece yaptı. Bakırköy Belediyesi, üniversiteye girişte yüzde 90 başarı sağlayan BAKGEM için kapasite artırma kararı aldı.


BAKGEM tarafından sürdürülen üniversite hazırlık eğitimine bu yıl 250 öğrenci katıldı. Bakırköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen destek eğitim programına katılan öğrencilerden yüzde 90 oranında lisan ve ön lisans programlarıma yerleşim başarısı elde edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu eğitime sundukları bu katkı sayesinde elde edilen başarıdan gurur duyduklarını dile getirdi. Kerimoğlu: “Belediye olarak Bakırköy’e sanat, spor ve özellikle eğitim alanlarında hizmet etmeyi önceliğimiz olarak görüyoruz. Verdiğimiz hizmetlerin meyvesini gördüğümüzde ise ayrı bir gurur duyuyoruz.

Bu yıl özellikle eğitime destek programımızdan yararlanan 5 öğrencimizin üniversiteye girişte derece yapmış olmaları bizi cesaretlendirdi. Bu sayede 250 kişi olan kapasitemizi 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında yeni yerimizde 400 öğrenci kapasitesine çıkaracağız. Çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik yürüttüğümüz faaliyetleri ve desteğimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.