Kılıçdaroğlu 15. Erguvan Festivali’ne Katılıyor

Kılıçdaroğlu 15. Erguvan Festivali’ne Katılıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bahçelievler eski İlçe Başkanı ve kurultay delegesi Hüseyin Özkahraman'ın ağabeyi Mustafa Özkahraman’ın cenaze törenine katıldı.

Ankara’dan İstanbul’a havayolu ile gelen Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu, Atatürk Havalimanı’nda karşılayanlar arasında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da vardı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Mustafa Özkahraman’ın cenaze töreni öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 28 – 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında düzenlenecek 15. Erguvan Festivali’ne davet etti. Festival davetini geri çevirmeyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu da nazik daveti için Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür ederken, Çatalca Belediyesi 15. Erguvan Festivali’ne katılacağını sözlerine ekledi.

Başkan Cem Kara, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü de Çatalca Belediyesi 15. Erguvan Festivali’ne davet etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.