Kılıçdaroğlu Bakırköy'e geliyor

Kılıçdaroğlu Bakırköy'e geliyor
CHP lideri Kılıçdaroğlu; 26 Kasım 2016-Cumartesi günü Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek “Bakırköy Belediyesi Temel Atma Töreni”ne katılacak.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; 26 Kasım 2016-Cumartesi günü saat 13.30’da Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda düzenlenecek olan “Bakırköy Belediyesi Temel Atma Töreni”ne katılacak.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile birlikte, kurulacak platformdan aynı anda; Bakırköy Belediyesi Hizmet Binası, Tarık Akan Kültür Merkezi, Bakırköy Cemevi ve Kültür Merkezi, Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi’nin temellerini atacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun temeli atılacak 4 projeyle ilgili yapacağı sunumun ardından Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda halka hitap edecek .

Bu arada temel atma töreninden önce saat 13.00’de Koray Avcı ve temel atma töreninden sonra da saat 14.30’da Hadise Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz halk konseri verecekler.

YER: Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı
TARİH: 26 Kasım 2016-Cumartesi
SAAT: 13.30

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.