Kış Gelmeden Kömür Dağıtımı Tamamlandı

Kış Gelmeden Kömür Dağıtımı Tamamlandı
Avcılar Kaymakamımız Sayın Savaş TUNCER’ in talimatı ile yoksul vatandaşların kışlık kömür ihtiyacı giderildi.
Avcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan ihtiyaç sahibi 2 bin vatandaşımızın kışlık kömür ihtiyacı karşılandı.
 İlçe Kaymakamımız Sayın Savaş TUNCER eksiklikleri zamanında giderelim ki kıymeti olsun. Vatandaş soğuktan hasta olduktan sonra kömür dağıtmak bizim çalışma ilkelerimize aykırıdır. Biz millet olarak tedbiri seven insanlarız hep bir yedek akçemiz vardır. Vatandaş kış gelmeden kömürünü kömürlükte görecek ki içi rahat etsin bu kışı da nasıl geçiririz diye kaygılanmasın. Mağdurun yanında vaktinde olmak lazım.
Kaymakamlık olarak 10 bin aileye maddi ve manevi katkı sağlıyoruz. Kömür yardımı alan 2 bin vatandaşımız kömür ile ısındığı için kışlık yakıtı verilmiştir. Doğalgaz ile ısınan veya kalorifer sisteminde başka yakıt kullanılan ısınma sistemlerinde fatura ödemelerinde katkılar sağlanarak adil ve eşit hizmet verilmektedir.
2 bin aileye kömür dağıtımı esnasında tüm personel hassas davranmış. Gecesini gündüzüne katarak hafta sonları dahi çalışmıştır. Bu sosyal sorumlulukta olan arkadaşlarımız ile pek çok çalışmayı gönül rahatlığı ile yürütmekteyiz.
Mağdur olan Kaymakamlığımızdan destek alan tüm vatandaşlarımız ile yakından ilgilenmekte onları evlerinde ziyaret ederek yerinde tespitler yapmaktayım. Bu şekilde yapılan çalışmalarda hem madden hem de manen vatandaşa katkı sağlanmaktadır.
Avcılar Kaymakamımız Sayın savaş TUNCER 2 bin vatandaşın kömürünün dağıtılması ile bir ihtiyaç daha kapatılmıştır. Vatandaşların sağlıklı bir kış geçirmelerini temenni ederek, diğer çalışmaların talimatlarını vermiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.