KOÇ TEPKİ GÖSTERDİ, TABELACI SUÇU ÜSTLENDİ!

KOÇ TEPKİ GÖSTERDİ,  TABELACI SUÇU ÜSTLENDİ!
www.haberdar.com.tr’nin “ Silivri’de T.C Krizi” başlığı ile gündeme getirdiği haberin ardından, Anadolu Partisi Üyesi Kadir Koç ve MHP Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Yalçın, Silivri Belediyesinin hatayı düzeltip, kamuoyundan özür dilemeye davet eder
 Silivri Belediyesi tarafından mahalle muhtarlıklarına yaptırılan ve üzerinde T. C ibaresi konulmayan tabelalara ilk tepki Anadolu Partisi Üyesi ve geçmiş dönem Belediye Başkan Adayı Kadir Koç’tan geldi. Koç’un ardından MHP Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Yalçın, tepki gösterirken, muhtarlıklara asılan tabelaları hazırlayan Gaye Reklamın sahibi Ali Toprakkaya; “ Hata benim. Kamuoyundan özür dilerim” diyerek suçu üstlenirken, tabelalardan sorumlu olan Silivri Belediyesinden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

KOÇ; T.C’Yİ KALDIRMAK İHANETTİR

Tabelalarda T.C ibaresinin olmamasına sert bir dille tepki gösteren Kadir Koç; “Sevgili Silivri Halkı… Geçtiğimiz seçim döneminde kendini aslanlı yolun adayı ve cumhuriyetin bekçisi olarak tanıtanlar, bugün yaptıklarıyla cumhuriyetin gerçek düşmanı olduklarını göstermeye başlamışlardır. Klasik – YCHP zihniyeti Silivri’de hortlamıştır, muhtarlık tabelalarından T.C’yi kaldırmak bize göre ihanetle eşdeğerdir. Tunceli’ye dersim diyen zihniyetin Silivri uzantısıdır. Bu tabelayı asmak Kubilay’ın kemiklerini sızlatmaktır. Sözde değil özde ATATÜRK. Sözde değil özde cumhuriyet. Silivri Belediyesini bu tabelayı çok acil kaldırmasını talep ediyoruz. Yoksa nasıl geçmişte T.C’yi tabelalara eklediysek Silivri’de de eklemesini biliriz. Bizler için AKP CHP veya HDP hiç fark etmez kim cumhuriyetle hesaplaşmaya kalkarsa karşısında Kubilayları, cumhuriyet sevdalılarını bulacaktır. Silivri Belediyesi en acil şekilde bu yanlıştan dönmelidir ve kamuoyundan hiçbir bahane üretmeden özür dilemelidir” dedi.

TOPRAKKAYA; HATA BİZİM, KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLERİM

Muhtarlık binalarına konan tabelalıları hazırlayan Gaye Reklam’ın sahibi Ali Toprak Kaya ise, hatanın kendilerinde olduğunu söyleyerek; “Bu T.C konusunda tasarım yaparken grafikerler T.C yazısını atlamış. Belediye bizi uyardı, muhtarlarda uyardı .Yıl sonu olduğu için ve işlerin yoğunluğundan dolayı biz kendi hatamızı düzeltemedik. Kamuoyundan özür dilerim” dedi.

Haber/ Fatma Sarıbıyık YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum