Koltuğun talibi artıyor

Koltuğun talibi artıyor
Büyükçekmece AK Parti ilçe başkanlığı için onlarca ismin adı geçiyor. Son sözün İl Başkanlığı tarafından söyleneceği süreç hızlı bir şekilde ilerlerken ilçe başkanlığı için isimi geçenler arasına partinin kurucu ilçe yöneticilerinden iş adamı Mehmet Seyit
İlçe başkanlığı arayışları için kulislerde yoğun çalışmaların sürdüğü Ak Parti Büyükçekmece'de her gün yeni isimler ortaya çıkıyor. Başkanlık enflasyonu yaşanan partide önceki gün yayınlanan "Bir koltuk on talip" haberimizden sonra gazetemizi arayarak aday olduklarını açıklayanlar arasına partinin kurucu ilçe yöneticilerinden iş adamı Mehmet Seyitoğlu da katıldı. Öte yandan son ilçe yönetiminde Siyasi İşler Birim Başkalığı'nı (SİB) yürüten ilçe başkan yardımcısı Necmi Yıldız ve eski Meclis üyesi İlyas Çakır’ın da başkanlık için kulis yaptıkları gelen bilgiler arasında.





Gazetemize konuşan Mehmet Seyitoğlu, "Bu işi en iyi bir şekilde yürütecek ve de Ak Parti’yi Büyükçekmece de hak ettiği yere taşıyacak bir kişiyim ben bu partinin kurucu ilçe başkanlığından bu güne birçok görevde bulundum. Biz bu görevi alırken ilçede parti yoktu ben ve o dönem yönetimde yer alan arkadaşlarımız var ettik ve de başarılı çalışmalara imza attık şimdi yine bana görev düşüyor. 

SKM ve Teşkilat Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunarak bu görevleri başarılı bir şekilde yerine getiren bir partililiğim, Eğer parti büyüklerimiz beni bu göreve laik görürlerse ben bu işi iyi yapacağım düşüncesindeyim" dedi.

Büyükçekmece'de siyasi kimliğinin yanında birçok sivil toplum kuruluşunda da aktif görevlerde bulunan Mehmet Seyitoğlu, Ak Parti'nin Teşkilatlardan Sorumlu Yeni Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile de tanışık. Seyitoğlu, ayrıca İstanbul Mimarsinan, Kumburgaz Kızılay Şube Başkanlığı, Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği kurucusu ve 7 Yıl başkanlığını yaptı.İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Disiplin Kurulu üyeliği, Türkiye Amatör  Futbol Federasyonunun Ankara Kongre Delegesi, Fenerbahçe spor Kulübü Kongre Delegesi ve Büyükçekmece Rizeliler derneği başkan yardımcılığı yapmaktadır. 
   


GRUPLAŞMA BİTSİN

İlçe başkanlığı için yoğun kulis çalışmasının yaşandığı bu durum karşısında partiye gönül verenler ve partinin kurucuları içerisinde yer alanların ortak görüşleri ise yeni ve güçlü bir yönetim oluşturularak bu guruplaşmaların, bölünmelerin önüne geçilmesini ve partiyi iktidara taşıyacak kadroların oluşması yönünde.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum