Korkulukları Unutulan Köprü Tehlike Yaratıyor

Korkulukları Unutulan Köprü Tehlike Yaratıyor
Küçükçekmece E-5 yan yol üzerinde yapımı tamamlanan köprünün korkuluklarının yaklaşık bir senedir takılmaması, felakete davetiye çıkarıyor.
Küçükçekmece E-5 yan yol üzerinde yapımı yaklaşık bir sene önce tamamlanan köprünün korkuluklarının takılmaması, vatandaşları tedirgin ediyor. Yetkililerin acı bir olay yaşanmadan köprüde gerekli tedbirleri almasını isteyen vatandaşlar, bir an önce eksikliklerin giderilmesini istiyor.

KORKULUKLAR VE BARİYERLER TAKILMADI

Küçükçekmece'de yapımı yaklaşık bir sene önce tamamlanan köprünün aylardır korkulukları ve yan yolun bariyerleri takılmıyor. Her gün yüzlerce kişinin geçtiği köprüden aradan geçen uzun süreye rağmen korkuluklar ve bariyerler takılmadı.



VATANDAŞLAR DURUMA TEPKİ GÖSTERİYOR

Yayalarla birlikte sürücülerin güvenliğini de olumsuz etkileyen bu durum vatandaşların tepkisine neden oluyor. 80 metre boyunca köprü korkuluklarının ve bariyerlerin takılmaması, yayaların ve sürücülerin güvenliğini olumsuz etkiliyor.



"HERHANGİ BİR GÜVENCEMİZ YOK BURADA"

İki günde bir köprü üzerinden geçtiğini belirten 17 yaşındaki Atakan Ürkmez, yan yol açıldığından beri korkulukların yapılmadığını belirterek, ''Korkulukları bir an önce yapmalarını temenni ediyorum. Herhangi bir güvencemiz yok burada. Herhangi bir kaza gerçekleşebilir. Bir an önce korkuluklarını yapmalarını ümit ediyoruz. İki günde bir buradan geçiyorum. Her gün geçen kişiler de var buradan. Onlar içinde sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Yan yol açıldığından beri korkuluklar yapılmadı.'' ifadelerini kullandı.



"BİRİLERİNİN DÜŞMESİ Mİ GEREKİYOR"

Nuri Kaya isimli vatandaş ise, köprü korkuluklarının takılmamasının ciddi tehlikeler oluşturduğuna dikkat çekerek, "Ciddi olarak tehlikeli. Böyle bir yer nasıl unutulur? Bu korkuluklar nasıl takılmaz anlayamıyorum. Kendimiz geçiyor, çocuklarımız geçiyor, yaşlılar geçiyor. Nasıl duyarsız kalınıyor anlayamıyorum. Bunu hiç mi düşünmüyorlar? İnşallah yetkililer bu durumu görürler ve korkulukları yaparlar. Burada birilerinin düşmesi mi gerekiyor?" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.