KUAFÖRLERDEN BÜYÜK YARIŞ

KUAFÖRLERDEN BÜYÜK YARIŞ
Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Saç Festivali Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı festivalde, kuaförler birbirinden ilginç saç tasarımlarına imza attı.
 Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde Man Club Er Academy işbirliği ile düzenlenen festivalde, İstanbul genelinden 25 kuaför, ‘Topuz’ ile ‘Kesim ve Renklendirme’ olmak üzere 2 kategoride gerçekleştirilen yarışlarda ter döktü.

 

AŞK MANTARI VE KERTENKELE’YE BÜYÜK ALKIŞ

 

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Kuaförlerden oluşan 7 kişilik jüriye kendilerini beğendirmek için uğraşan yarışmacılar birbirinden ilginç saç modellerine imza attı. Festivalde en dikkat çekici saç modelleri ise kadınlarda ‘Aşk Mantarı’ erkeklerde ise ‘Kertenkele’ oldu. Topuz kategorisinde Ferdi Değirmenci birinci, Ali Alan ikinci, Engin Şahin üçüncü oldu. Saç Kesim ve Renklendirme kategorisinde ise, Bora Öner birinci, Ferdi Değirmenci ikinci, Yiğit Ulaş üçüncü olmaya hak kazandı.


 

BAŞARILI OLANLARA PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ

 

Kuaförlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Küçükçekmece Belediyesi Kültür Müdürü Salih Çevik, İZKUDER (İzmir Kuaförler Derneği) Başkanı Hüseyin Ulaş, Dünya şampiyonlukları bulunan usta kuaför Arif Şenyüz ile birlikte ilk 3’e girmeye hak kazanan yarışmacılara ‘Maddi ödül, kuaför malzemesi seti, kupa, madalya ve sertifika’ ödülleri verdi. Ayrıca yarışmalar sonrasında katılımcılar İzmir, Ankara ve Eskişehir’den gelen profesyonel kuaför gruplarının saç tasarım şovuyla eğlenceli dakikalar geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.