Kuba Camii Kadir Gecesi’ne hazır!

Kuba Camii Kadir Gecesi’ne hazır!
İstanbul 3. Bölge’nin en ihtişamlı camileri arasında gösterilen Büyükçekmece Kuba Camii’nin ek hizmet alanlarının açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Halk iftarının da verileceği bu akşam, camideki Kadir Gecesi mevlidi Rumeli TV’den canlı yayınlanacak.

 Bölgenin en büyük cami olan Kuba Cami’nin avlusuna yapılan ek hizmet tesisleri düzenlenen törenle hizmete girecek. Ayrıca Değirmen Park önü, Turgut Özal Bulvarı’ndaki iftar yemeğinin ardından, Kuba Camii’nde, Kadir Gecesi kutlama etkinliği düzenlenecek. Büyükçekmece halkının yoğun ilgi göstereceği Kadir Gecesi Mevlidi ve Teravih Namazı, Rumeli TV tarafından canlı yayınlanacak.



 “Büyükçekmece ailemi bekliyorum”

 Kadir Gecesi’nin, Ramazan-ı şerif ayı içinde en kıymetli gece olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şu açıklamayı yaptı:

 “Böylesine mübarek bir gecede avlusu, şadırvanı ve ek hizmet binaları tamlanan Kuba Cami’ni hizmete açıyoruz. Bu anlamlı tören öncesinde, bir kez daha Büyükçekmece ailemle iftar sofrasında buluşacağız. Birlikte Kadir Gecesi’nin manevi hazzını paylaşacağız. Büyükçekmece ailemi bu mübarek geceyi birlikte yaşamaya ve Kuba Cami’nin açılış törenine bekliyorum.”

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.