Kültürpark festivale hazırlanıyor

Kültürpark festivale hazırlanıyor
15.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin başlamasına az bir zaman kala festival hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Festivalin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapacak olan tarihi Kervansaray ve Mimarsinan Köprüsü’nü kapsayan Kültürpark’ta çevre düzenleme çalışmalarına hız verildi.

 Çalışmalar son aşamasında

 1-9 Ağustos tarihleri arasında 64 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olan 15. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak konuklarını en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalarını titizlikle sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, festivale katılacak sanatçılara ülkemizi en iyi biçimde tanıtmayı amaçlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün bu kapsamda Kültürpark’ta başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

Kültürpark içine çok sayıda mevsime uygun çiçek dikildi. Ayrıca Barış Manço Kültür Merkezi dış cephesi boyanırken, çevre düzenlemesi yenilendi.

 “En iyi şekilde temsil edeceğiz”

 Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şunları söyledi: “Amacımız yurt dışından gelen konuklarımızı elimizden geldiği kadar en iyi şekilde ağırlayarak, Büyükçekmece’yi ve ülkemizi en iyi, en doğru şekilde tanıtmaktır. Festivale katılan her yabancı konuğumuz ülkesine döndüğünde Türkiye’nin fahri elçisi olarak bizi anlatacaktır. Büyükçekmece Belediyesi olarak bu hazırlık sürecini kusursuz tamamlamak istiyoruz. 14 yıldır olduğu gibi bir kez daha Büyükçekmece’mizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum