Kurs eğitmenlerine teşekkür plaketi verildi

Kurs eğitmenlerine teşekkür plaketi verildi
Çatalca Belediyesi Eğitim, Spor ve Sanat Okullarında görev alan kurs eğitmenlerine, yaptıkları özverili çalışmalardan ve emeklerinden dolayı teşekkür edilerek plaket verildi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın eğitime verdiği önem doğrultusunda Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarla, çocukların, gençlerin ve vatandaşların boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmesi sağlanarak gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkarılıyor.

Halkın talep ve istekleri doğrultusunda belirlenen kurslar sosyalleşmeye, arkadaşlık ilişkileri kurmaya vesile olmanın yanı sıra istihdama da katkı sağlıyor. Gravür, resim, örgü, dikiş, tiyatro, halk oyunları gibi kurslarla emeği üretime dönüştürerek bireysel ve toplumsal gelişime katkı sağlanıyor. Aynı zamanda geleceğimiz olan çocuklarımıza, gençlerimize yönelik açılan kurslarla onların sanatla iç içe yetişmeleri sağlanırken, spor alışkanlıklarını küçük yaşta kazanmalarının yanı sıra yetenekli sporcular ülke sporuna kazandırılıyor.

9 yılda, 29 branşta açılan kurslarda, bugüne kadar 11.526 öğrenci eğitim görürken 2017-2018 eğitim-öğretim yılında 22 branşta açılan kurslarda 1553 öğrenciye eğitim verildi.

Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Ufuk Akın ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın tarafından kurs eğitmenlerine yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür edilerek plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.