Kutu kutu mutluluk!

Kutu kutu mutluluk!
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Manisa’daki çocuklara karne hediyesi gönderdi.
Eğitim-öğretim yılı sömestr tatiline çıkıldığı bugün de, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Manisa’daki çocuklara kendi elleriyle yüklediği karne hediyesi yolladı.
“KUTU KUTU MUTLULUK” adını verdikleri projeyle 7-14 yaş arası çocuklara kırtasiye malzemesi ve anaokulu öğrencileri için eğitici materyal ile oyuncak yolladıklarını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı: “ Anadolu’nun dört bir yanındaki çocuklarımız için yürüttüğümüz ”7 Bölge 7.000 Çocuk”, ”Sevgi Yumağı” projelerimize ilave olarak “Kutu Kutu Mutluluk” adını verdiğimiz yeni bir proje geliştirdik. Diğer iki projemizle çocuklarımızın içini ısıtmayı hedeflerken bu projemiz ile de çocuklarımızın kırtasiye malzemesi, eğitici materyal ve oyuncak ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz.


Bu bağlamda Yedikule Leo Kulübü’nün desteğiyle Manisa’da ihtiyaç sahibi 226 çocuğumuza karne hediyesi olarak kırtasiye malzemesi, eğitici materyal ve oyuncak yolladık. Türkiye’nin neresinde olursa olsun çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların yüzlerindeki tebessüm bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır.”
Belediye Başkanı Dr. Kerimoğlu ayrıca kampanyaya destek vermek isteyen yardımseverlerin 0-212- 543 91 63 numaralı telefondan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile irtibata geçebileceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.