Kutuplar yıkıldı

Kutuplar yıkıldı
AK Partili ve CHP'li belediye başkanlarıyla birlikte Saraçhane'de Demokrasi Nöbeti'ne devam eden binlerce vatandaşla buluşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, "AK Partili ve Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımız ile burada size selam
 AK Partili ve CHP'li belediye başkanlarıyla birlikte Saraçhane'de Demokrasi Nöbeti'ne devam eden binlerce vatandaşla buluşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, "AK Partili ve Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımız ile burada size selam duruyoruz” dedi

Her şehit için bir park

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un 39 ilçesinin Ak Partili ve Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları ile birlikte Saraçhane’de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi. İBB Meclisi’nin oy birliğiyle belediyenin önündeki caddeye “15 Temmuz Şehitleri Caddesi’ ismini verdiğini hatırlatan Topbaş, ayrıca 15 temmuz darbe girişimine engel olmak için Türkiye genelinde şehit olan tüm vatandaşların anısına bir park yapacaklarını söyledi.

El ele vererek çalışacağız

Türk milletinin vatana ihanet eden şebekenin oyunlarını boşa çıkardığını belirten Kadir Topbaş, devletin bekası ve ülkenin geleceği için bütün partilerin ve parti mensuplarının siyasi mülahazaları bir tarafa bırakarak tek yumruk olarak meydanlara toplandığını belirtti. Topbaş, "Biz yerel yönetimlerde bulunan başkanlar olarak İstanbul’da ilçelerimizdeki her türlü sıkıntıları ortadan kaldırmak için el ele vererek gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Darbecilerin belediye başkanları

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz’da halk tarafından bastırılan darbe girişiminin başarılı olması durumunda büyükşehirlere atayacağı belediye başkanları ortaya çıktı. Darbeciler, Genelkurmay Harekât Başkanı Korgeneral Satı Bahadır Köse’yi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Hava Kuvvetleri Destek Kıta Komutanı İlhan Karasu’yu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ve 2. Hava İkmal Bakım Merkez Komutanı İsmail Yalçın’ı ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na atadığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.