LYS için Ramazan davulunu susturdu

LYS için Ramazan davulunu susturdu
BEYLİKDÜZÜ Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu LYS'ye girecek öğrenciler için bakın neyi yasakladı.
BEYLİKDÜZÜ Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün yapılan ve yarın sürdürülecek Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girecek gençlerin rahatsız olmaması için Ramazan davulcularının iki gün süreyle davul çalmalarını yasakladı.

Geçen cumartesi ve Pazar günü yapılan LYS için davulcuların sahurda davul çalmalarını yasaklayan Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, aynı uygulamayı bu hafta da sürdüreceğini açıkladı. Başkan İmamoğlu, kendisinin ve belediyenin sosyal medya hesabından "Bu gece (Cumartesi) ve yarın (Pazar) gece davullar gençlerimizin geleceği için susacak" başlıklı duyuru yayınladı. Duyuruda, şöyle denildi:
"LYS katılacak öğrencilerimin rahatsız olmamaları için Ramazan davulcularını bu gece dinlendiriyoruz. Anlayış gösteren herkese teşekkür ediyor, sınava katılacak bütün ilçemiz öğrencilerine üstün başarılar diliyorum."

Başkan İmamoğlu'nun bu duyurusu üzerine çok sayıda kişi kutlama mesajları yazarken, bazı mahallelerde davulcuların sahurda davul çaldığı belirtildi. Bu uygulmayı eleştirenler de çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.