Mehmet Mert yazdı: Velittin Küçük Büyükçekmece'yi ister mi?

Mehmet Mert yazdı: Velittin Küçük Büyükçekmece'yi ister mi?
Mehmet Mert yazdı: Velittin Küçük Büyükçekmece'yi ister mi?
Mehmet Mert yazdı: Velittin Küçük Büyükçekmece'yi ister mi? 
....
Velittin Küçük Büyükçekmece'yi ister mi? Bir diğer ilçemiz olan Büyükçekmece için eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük'ün adı aday olarak ortaya atıldı. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Velittin Küçük ismi şuanda AK Parti Genel Merkezi'nde masada var. Beylikdüzü için başka isim öne çıkarsa ve Büyükçekmece için çok öne çıkan aday olmaz ise Velittin Küçük ismi Büyükçekmece adayı olarak açıklanabilir. Peki Velittin Küçük Büyükçekmece'yi ister mi?

Yani dün ANAP'ta birlikte siyaset yaptığı arkadaşı Hasan Akgün'ün CHP'nin adayı olması durumunda onunla yarışa girer mi? Kesinlikle girer ve kıran kırana bir yarış yaşarlar. Gürpınar'ın yarısı zaten Büyükçekmece'ye bağlandığı için kimse Küçük'e ithal aday da demez. AK Parti'nin mevcut aday adayları ile de ciddi sorun yaşanmaz. Hani Büyükçekmeceli CHP'liler Akgün dışında aday çıkartamamaktan yakınıyorlar ya, böylece AK Partili Büyükçekmeceliler de daha güçlü aday çıkartamadıkları için bir anlamda iki siyasi parti seçmeninin gövde gösterisine dönüşen bir seçim yaşanır.
Kim kazanır derseniz? Zarı iyi gelen kazanır..!

Velittin Küçük kimdir? 
 2009 Büyükçekmece MHP adayı olan Velittin Küçük’ün ismi AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adaylığı için geçiyor. Peki Velittin Küçük kimdir? 

Velittin Küçük nereli ve kaç yaşında? Velittin Küçük hangi görevlerde bulundu ve daha önce nerelerde çalışı?

Velittin Küçük, 1953 yılında Ordu ili Gülyalı ilçesinde doğmuştur.  Velittin Küçük, ilk, orta ve lise eğitimlerini Ordu'da tamamladıktan sonra iş hayatına atılmak için İstanbul'a gelmiştir. Gürpınar beldesine yerleştikten sonra iş yaşamına inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Küçük, dört çocuğu ve beş torunu ile yaşadığı aile hayatıyla herkese örnek olmuştur.  Müteahhitlik yaparak sektörde saygın bir marka haline gelen Velittin Küçük, inşaat malzemeleri satışı ve emlak danışmanlığını da iş kalemlerinin arasına eklemiştir. 2009 yerel seçimlerde Büyükçekmece Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan ancak %4’lük bir oy oranı ile seçimi kaybeden Velittin Küçük, o süreçten sonra ticari hayatına devam etmiştir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.