Meslek Edindirme Kursları için kayıtlar başladı

Meslek Edindirme Kursları için kayıtlar başladı
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesinde gerçekleştirilen Meslek Edindirme Kursları’nın kayıtları devam ediyor.
Vatandaşın ilgisi yoğun

Türkiye’nin en başarılı Meslek Edindirme Kursları arasında gösterilen Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bu yılda yüzlerce kişiye umut olacak. Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif bölgelerine stantlar kuruldu. Bu stantlar vasıtasıyla vatandaşlara ulaşan Büyükçekmece Belediyesi, bugüne kadar herhangi bir meslek sahibi olmayan veya ailesine ekonomik katkı sunabilmek amacıyla çalışma hayatına atılmak isteyenlere yol gösteriyor. Vatandaşların yoğun olarak bulundukları bölgelere ve semt pazarlarına kurulan stantlara ilçe halkının ilgisi de yoğun oluyor.

Kurslar ücretsiz veriliyor

Bu yıl Meslek Edindirme Kursları bünyesinde bilgisayar kullanımım, bilgisayar okuryazarlığı, temel muhasebe, Evden Yeniden Okula Projesi (EYOP), diksiyon, yabancı dil (İngilizce-Almanca), saç bakımı ve yapımı (kuaförlük), cilt bakımı ve temel makyaj, manikür – pedikür teknikleri ve görgü kuralları branşlarında kurslar açılacak. Kursların tamamı ücretsizdir. Ayrıca kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak için, Büyükçekmece Belediyesi’nin 883 40 00 ve 883 35 89 nolu telefonları aranabilir. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.