Meteoroloji'den uyarı: Haftasonuna dikkat!

Meteoroloji'den uyarı: Haftasonuna dikkat!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının haftasonu İstanbul'da 4 derece azalacağını duyurdu.
 Özellikle boğaz çevresi ile Anadolu Yakası'ndaki ilçelerde yağış görülecek.Meteoroloji verilerine göre hafta sonu İstanbul'da güneşli havanın mola vereceği, bir günlüğüne yağışlı ve soğuk havanın etkili olacağı tahmin ediliyor.


Özellikle boğaz çevresi ile Anadolu Yakası'ndaki ilçelerde görülecek yağışlar nedeniyle hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece arasında azalacak. Hava sıcaklığının kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.


Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla Ağrı ve Van'ın doğu ilçelerinin yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.


Bu sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Bölgesi, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Edirne çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Kaynak: Meteoroloji'den uyarı: Haftasonuna dikkat! 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.