MHP'lilere: Birlikte başaracağız

MHP'lilere: Birlikte başaracağız
MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın ve yönetimini makamında misafir eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nü hak ettiği değere kavuşturmak için gereken sorumluluğu hep birlikte alacağız” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın ve yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti. Yeni görevini tebrik etmek amacıyla gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verildi.

 Beylikdüzü’nde 5 yıla yakın zamandır yürüttüğü ilçe başkanlığı döneminin kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu, ilçenin bütün sorunlarına ve çözümlerine hakim olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Toplumun yönetimin içinde yer aldığı yerel yönetim en iyisidir. Biz bu anlayışla sorumluluğu hep birlikte üstlenerek ilçemizi modern ve nitelikli bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

 Beylikdüzü’nde demokratik bir seçim süreci yaşadıklarına değinen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü halkının her oyu bizim oyumuzdur. Seçimi herkes kazandı” dedi.

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen

MHP İlçe Başkanı Ali Aydın ise, “Görevi başarıyla sürdüreceğinize inanıyoruz. Bu noktada başkanlık öncesinde yaptığınız çalışmaların ve ilçeyi çok iyi tanımanızın size katkısı büyük olacak” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.