Milletvekili adaylarından Avcılar İlçe Başkanlığı'na ziyaret

Milletvekili adaylarından Avcılar İlçe Başkanlığı'na ziyaret
24 Haziran'da yapılacak olan erken seçimde CHP'nin Milletvekili adayları dün YSK'ya teslim edilmişti.
Milletvekili adayı olarak gösterilen isimler çalışmalarına kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 
İstanbul 3. Bölge aday gösterilen 3 isim, CHP Avcılar İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları Özgür Karabat, Av. Turan Hançerli ve Sinan Karahan, CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'na gelerek önce İlçe Başkanı Erhan Bozan ile görüştü. Ardından toplantı salonuna geçen Milletvekili adayları CHP Avcılar Örgütü ile bir araya geldi. 
CHP Avcılar Örgütü, 3. Bölge Milletvekili adayları olan Turan Hançerli, Özgür Karabat, ve Sinan Karahan'ı yalnız bırakmadı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte Milletvekili Adayları sırayla konuşma yaptı. CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adaylarının ilçe başkanlıkları ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi. 
Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP İstanbul 3. Bölge 10. Sıra Milletvekili adayı Turan Hançerli; "Milletvekili Adayı Sayın Özgür Karabat ve Milletvekili Adayı Sayın Sinan Karahan ile CHP Avcılar İlçe Başkanlığı ziyaretindeyiz." notunu düşerek ziyarete ilişkin fotoğrafları paylaştı. 
CHP İstanbul 3. Bölge 6. Sıra Milletvekili adayı Özgür Karabat ise, CHP Avcılar İlçe Örgütünde yaptığı konuşmayı facebook hesabından canlı olarak yayınladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.