MİNİKLER HAYVAN DOSTLARIYLA BULUŞTU

MİNİKLER HAYVAN DOSTLARIYLA BULUŞTU
Kasım ayında hizmete açılan Beylikdüzü Belediyesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri, ilk açık alan etkinliğini Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’ni ziyaret ederek yaptı. Hayvan dostlarıyla ilk kez buluşan min

Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Nejla Kotil ve öğretmenleri eşliğinde, Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri, hayvanlarla yakından ilgilendi.

Merkezin Halkla İlişkiler Sorumlusu Gediz Yalçın, merkeze ilk kez gelen çocuklara, hayvan bakımı hakkında bilgiler verdi. Onlardan gelen soruları da yanıtlayan Gediz Yalçın, çocukların hayvanlarla doğru iletişim kurabilmeleri ve onları sevmeleri için bu tür ziyaretlerin çok faydalı olduğunu söyledi.

Öğrenciler Hayvan Sevgisini Öğreniyor

Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla merkezi ziyaret ettiklerini belirten çocuk bakımevi öğretmenleri ise, “Çocuklarımızın küçük yaşta hayvan sevgisiyle büyümeleri, ileride hayata çok daha güvenle ve sevgiyle bakmalarını sağlayacaktır” dedi. Hayvan sevgisinin aşılanması için gerçekleştirilen ziyaretin sonunda, belediye yetkilileri tarafından çocuklara “Hayvanlarla Doğru İletişim” adlı kitap hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.