MİNİKLERİN OKUL SETİ BAŞKAN AMCALARINDAN

MİNİKLERİN OKUL SETİ BAŞKAN AMCALARINDAN
Silivri’de her yıl olduğu gibi bu yıl da ilkokul birinci sınıf öğrencileri, Silivri Belediyesi tarafından verilen eğitim setleriyle okullarına başlayacak.
Silivri’de okula ilk adımını atan her öğrencinin A’dan Z’ye sahip olmak istediği okul seti hayalini gerçeğe dönüştüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm birinci sınıf öğrencilerine çanta, beslenme çantası ve yirmiden fazla okul gerecinden oluşan Eğitim Seti’ni hediye edecek. Okul setlerinin dağıtımı 10 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

 
A’DAN Z’YE EĞİTİM SETİ

Silivri Belediyesi tarafından hazırlatılan setlerde; çanta ve beslenme çantası, 40 yapraklı çizgili defter, 40 yapraklı kareli defter, 40 yapraklı güzel yazı defteri, resim defteri, müzik defteri, kalem kutusu, kırmızı kalem, 2 adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, 12’li pastel boya, küt uçlu makas, 8’li sulu boya, 3’lü defter kabı, 10’lu el işi kâğıdı, etiket, 4 renk oyun hamuru, sayma seti (abaküs, fasulye, çubuk), boyama kitabı ve iki adet 6’lı kuru boya kalemi ile yirmiden fazla okul gereci bulunuyor.

 
3000 ÖĞRENCİYE DAĞITILACAK

Velileri büyük bir telaştan kurtaran, her öğrencinin sahip olmak istediği eğitim setleri ilçe genelindeki tüm okullarda birinci sınıfa başlayan 3000 öğrenciye ücretsiz olarak hediye edilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.