Motosiklet karnavalına başlıyor

Motosiklet karnavalına başlıyor
Motosiklet Karnavası, Cumartesi günü Silivri Gümüşyaka 9. Caddede gerçekleşecek. Kordon boyunda düzenlenecek olan ve katılımcılara çeşitli hediye fişlerinin dağıtılacağı karnavala katılımın yoğun olması bekleniyor.

Silivri Haber Ajansı’nın da medya sponsoru olduğu Motosiklet Karnavalı, 23 Ağustos Cumartesi günü Gümüşyaka Cafes Clup önündeki kumsalda motosiklet severleri bir araya getirecek. Türkiye Motosiklet Şampiyonlarının da katılacağı karnavalda davetlilere ücretsiz yiyecek ve içecek ikramları yapılacak.
Karnavalın organizasyonunu 2003 yılından beri hizmet ve eğlence sektöründe hizmet veren, 2010 yılı itibari ile de marketing ve organizasyon işleri yürüten Gültekin Şahin, bölgede ilk defa bu kadar geniş kapsamlı bir organizasyonun düzenlendiğini belirterek “Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız karnavala alanında lider markalar katılacak.

4 bin metre karelik bir alanda yapılacak olan organizasyona yaklaşık 1500/2000 kişinin katılacağını düşünüyoruz. Karnavalda sponsor firmalarımız katılımcılara ücretsiz yiyecek ve içecek ikram edecek. Çeşitli hediye kuponları ve hediyeler dağıtılacak" dedi.
Festivale, Silivri Belediyesi, Hayat Su, Atlantik Petrol Ürünleri, Honda Kadıköy Bayii, Honda Tekirdağ Bayii, Dilek Ticaret, Batu Motor Özel Servisi ve Silivri Haber Ajansı  da çeşitli destekler sunarak sponsor oldular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.