Muhtar olun da göreyim!

Muhtar olun da göreyim!
Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanlığı'nı ziyaret ederek muhtarlar ile bir araya gelen CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Taşkan Uysal’a Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dağyenice Mahallesi Muhtarı Ruhi Aldırmaz, “Milletvekili olabilirsiniz, belediye
Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ruhi Aldırmaz CHP'lilere çıkışını sürdürerek, “Asgari ücret kadar bile olmayan maaşımız ile mahallelerimizde bütçemiz olmamasına rağmen hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bu imkansızlıklar ile muhtar olun da göreyim” dedi. Aldırmaz, Milletvekili Aday Adayı Taşkan Uysal ve CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök’e dert yandı.
Ayrıcalık yapmıyoruz


Taşkan Uysal'ın Çatalca Ziraat Odası Başkanlığı ile başlayan ziyareti daha sonra muhtarlar derneği ve Perşembe Pazarı ile devam etti. Taşkan Uysal ile dolaşmasının sorulması üzerine CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, “Kimseye bir ayrıcalığımız söz konusu değildir, Taşkan Uysal ile nasıl geziyor isek diğer tüm aday adaylarımız ile de aynı çerçevede ziyaretlerimiz devam edecektir” diyerek bir herhangi bir ayrıcalığın söz konusu olmadığını söyledi.



KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.