Muhtarlar seçime gidiyor

Muhtarlar seçime gidiyor
Silivri Muhtarlar Derneği 20 Nisanda seçime gidiyor. Dernek Başkanlığı için yapılacak olan seçimde 3 muhtar yarışacak.
Silivri Muhtarlar Derneğinin 20 Nisanda yapılacak olan başkanlık seçiminde 3 muhtar yarışacak. Fenerköy Muhtarı ve aynı zamanda Muhtarlar Derneği mevcut Başkanı Muharrem Eren, Çanta Mahalle Muhtarı Ömer Ercan ve Yolçatı Mahalle Muhtarı Cemalettin Erkal’ın yarışacağı dernek başkanlığı seçimi için hazırlıklar şimdiden başlamış durumda. 

EREN: KAZANAN MUHTARLARIMIZ OLACAK

Haberdar’a konuşan Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren; 20 Nisanda yapılacak olan dernek başkanlığı seçimimizde demokrasi şöleni yaşanacaktır. Aday olmak herkesin demokratik hakkıdır. Aday çıkan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ne olursa olsun kazanan Derneğimiz olacaktır.


Kazanan Muhtarlar olacaktır. Çünkü hepimizin ortak amacı hizmettir. Ve bu hizmet yarışında ben tüm muhtarlarıma başarılar diliyorum. Bütün muhtar arkadaşlarım mahallelerine ve köylerine hizmet etmek için canla başla çalışıyor. Dediğim gibi bizim ortak amacımız mahallemize, köyümüze ve ilçemize hizmet etmektir. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmektir. 20 Nisanda yapacağımız Dernek Başkanlığı seçimimiz şimdiden Silivri’miz için hayırlı olsun” dedi.  

Haber: Fatma Sarıbıyık Yıldırım 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.