MUHTARLARIN GÜNÜ KUTLANDI

MUHTARLARIN GÜNÜ KUTLANDI
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yapılan çelenk sunma programına katıldı. Belediye Başkanı Cem Kara daha sonra Çatalca Muhtarlar Derneği'ni ziyaret edip muhtarlar ile biraraya gelerek günlerini kutladı.

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Çatalca Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen çelenk sunma programına katıldı. Program saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanın da Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından tören sona erdi. Tören sonrası Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Muhtarlar Derneğine geçerek muhtarların gününü kutladı. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Cem Kara “gününüzü kutlamaya ve sorunlarınızı, isteklerinizi dinlemeye geldik” dedi. Muhtarlar ile uyum içerisinde çalıştıklarını hatırlatan Başkan Cem Kara “muhtarlarımız ile uyum içerisindeyiz, vatandaşlarımız iyiki bu arkadaşlarımızı seçmiş, hepsi büyük özveriyle çalışıyorlar. Mahallerimizin kalkınmasına katkı sunduğunuz için sizlere ve sizden önceki muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette Belediye Başkanı Cem Kara, imar konusu ve doğalgaz yatırımları ile ilgili olarakta muhtarlarla bilgi alışverişinde bulundular.

Çatalca Muhtarlar Derneğindeki ziyaretin ardından, Çatalca Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, Çatalca Sofram Restaurant’ta muhtarlara öğle yemeği verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.