Muhteşem ses Işın Karaca’dan Çatalca’da müzik şöleni

Muhteşem ses Işın Karaca’dan Çatalca’da müzik şöleni
Ünlü sanatçı Işın Karaca, Çatalca 18. Erguvan Festivali’nde verdiği muhteşem konserle Çatalcalıları coşturdu.

Çatalca Belediyesi, Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi Işın Karaca'yı hayranlarıyla buluşturdu. Sanatçı Işın Karaca binlerce kişinin kendisini beklediği konsere çıkarken ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın ölüm haberini alarak yıkıldı. Bu üzüntüsüne rağmen sanatçı kişiliğinden taviz vermeyen Karaca, halka olan sorumluluğunu yerine getirmek için sahneye çıkarak muhteşem bir konser verdi.

Vatan Şaşmaz için söyledi

Mehmetçik Meydanı Festival Sahnesi’nde gerçekleşen konserde birbirinden güzel şarkılarını söyleyen Türk Pop Müziğinin ünlü sesi Işın Karaca, 2001 yılından bu güne kadar çıkartmış olduğu albümlerin unutulmaz parçaları yanı sıra eski pop müzik parçalarını ve usta sanatçı Orhan Gencebay bestelerini de seslendirdi. Ünlü sanatçı konser sırasında ani bir şekilde kaybettiğimiz Vatan Şaşmaz için bir de şarkı söyledi. Konser alanını hınca hınç dolduran Çatalcalılar, Karaca’ya büyük ilgi göstererek, şarkılara hep birlikte eşlik etti. Sahnedeki performansı ve çaldığı davul eşliğinde seslendirdiği hareketli parçalar ile Mehmetçik Meydanını dolduran binlerce Çatalcalıya unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı alkış yağmuruna tutuldu.

Muhteşem Başkan Cem Kara

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara konseri vatandaşların arasında izledi. Sahnede ağabeyinin oğlunun da kendisine eşlik ettiği ünlü ses Işın Karaca programının sonunda,” Çatalca Belediyemizin muhteşem Başkanı Cem Kara’ya kocaman bir alkış istiyorum” sözleriyle Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.