MURAT HAZİNEDAR VİTES YÜKSELTTİ!

MURAT HAZİNEDAR VİTES YÜKSELTTİ!
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar evlilik hayatı üzerine ilginç açıklamalar yaptı. Kendisinin üç çocuk istediğini fakat hanımının kabul etmediğini belirten Hazinedar, «20 yıllık evliyim geri vites ata ata bir hal olduk. Ama daha atmayacağım» diye
Beşiktaş Belediyesi Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilen sergi açılışında konuşan Belediye Başkanı Murat Hazinedar çok tartışılacak açıklamalar yaptı. 20 yıllık evli olmasına rağmen bir çocuğu olduğunu belirten Hazinedar, "Yıllardır yalvarıyorum hanıma, ama yapmıyor. İşte bak yapmıyorsan  gazetelere, internete düştük dedim. Şimdi yapacak. Hiç kuşkunuz olmasın ben 3 çocukla öleceğim Allah'ın izniyle. Görüyorsunuz ne malzeme veriyorum basına"  ifadelerini kullandı.

Anlaşarak evlendim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 çocuk ısrarına da destek veren Murat Hazinedar, evliliği boyunca geri vites yaptığını belirtti. Bundan sonra geri vites yapmayacağını sözlerine ekleyen Hazinedar, "Ben evlenirken anlaşıp evlendim. 3 çocuk ve siyaset yapacağım diye. Siyaseti eşime rağmen yaptım. Çocuğu yapamıyorum. Teknik imkanlar elverse sevgimden çocuk yapabilirdim. Ama maalesef yok ne yapayım! Eşimle tüp bebekte anlaştık. İkiz olmasını istiyoruz" dedi.

Erdoğan'ı haklı buldu
Kendisinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi gittiği her yerde 3 çocuk vurgusu yaptığını belirten Murat Hazinedar, "Sayın Cumhurbaşkanımız ısrarla 3 çocuk diyor. Bizim çağdaş kadınlar da ona kızıp çocuk yapmıyor. Belkide sayın Cumhurbaşkanı'nın hedefi budur. Bu çağdaşlar çocuk yapmasın diğerleri yapsın. Olmaz hep beraber çalışalım. Çağdaş Türk kadınları bu topluma çağdaş değerlere sahip çocuklar yetiştirmeli. Her bir değerine sahip çıkmak isteyen kadının görevi bu olmalı" açıklamasını yaptı.

Düğünlerde Manço çalsın
Barış Manço'nun çocuklu şarkılarının düğünlerde kullanılmasını isteyen Murat Hazinedar, "Barış Manço ne yaptıysa çocuklar ve gençler için yaptı. Bunu çağdaş Türk kadınlarına izletelim. Çağdaş Türk kadınlarını ikna etmenin yollarından bir tanesi Barış Manço mesela. Kendisi her ne kadar iki çocukda kaldıysa da" değerlendirmesini yaptı.

Çocukluğu bırakamadım
Beşiktaş Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı, Müzikotek ve Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği ortak çalışması olan "Sözler Barış Manço" sergisinin açılışında konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Benim hayatımda da çok derin izleri olan rahmetli Turgut Özal, Barış Manço ve Kayahan. Barış Manço'yu hala unutamadım. İçimde hâlâ bırakamadığım çocukluğum var. Her gün Manço'nun şarkılarını dinleyen bir evladı ya da kardeşi sayılırım. Hayatımızı anlamlı kılan en önemli şey sanattır. Bu konuda en önemli izlerden birisi Barış Manço'dur. O ne yaptıysa çocuklar ve gençler için yaptı" dedi.

7’den 77’ye dolu dizgin

Beşiktaş Belediyesi Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilen açılışa Barış Manço’nun eşi Lale Manço, Doğukan Manço, Batıkan Manço'nun yanı sıra çok sayıda seveni katıldı. Projede sanatçılar, 80 sözden birini seçip, özgürce yorumladı. Ressam, İllüstratör, Grafitici, Kaligraf, Fotoğraf Sanatçısı, Heykeltraş ve Tasarımcı gibi sanatın farklı disiplinlerinden gelenler sergi için buluştu. Beşiktaş Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı, Müzikotek ve Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği ortak çalışması olan "Sözler Barış Manço" sergisi, Beşiktaş Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıldı. Sergi'nin açılışından önce Barış Manço'nun sevenleri Gülpembe adlı esere eşlik etti. UFUK ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.