NECMETTİN ERBAKAN PARKI TÖRENLE AÇILDI

NECMETTİN ERBAKAN PARKI TÖRENLE AÇILDI
Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı” düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konser veren şarkıcı Orhan Ölmez vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde, Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı” düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Açılış törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, İpsala Kaymakamı Eyüp Özdemir,  Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Fatma Nur Yavuz, Ak Parti Edirne Milletvekili adayı Fatma Aksakal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış programında sahneye çıkan Orhan Ölmez'in şarkılarına vatandaşlarda eşlik etti. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı toplam 86 bin metrekare alan üzerine kuruldu. 40 bin metrekare yeşil alana sahip olan park, 3 bin 800 metrekare gölet ve 46 bin 200 metrekare sert zemin alanı bulunuyor.


 

“KAPLICA İÇİN ŞEHİR DIŞINA GİDİLMEYECEK”

 

İlçenin atıl durumda kalan bir bölgeyi park haline getirdiklerini söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Bundan sonraki hedefimiz, eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün adına 314 bin metrekarelik bir park yapmaktır. Hedefimizdeki bu parkın açılışını iki seneye kadar açmayı düşünüyoruz. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı ve yapılacak olan Abdullah Gül Parkı arasında çok önemli olan kaplıca tesislerimiz olacak. Artık başka şehirlere kaplıcaya gitmeye gerek kalmayacak. Muhalefet seçimlerde koalisyon yapalım diyor. Şimdi 3 parti liderlerini başa getirip arkasına paraleli bağlayalım diyorlar. İsterseniz Amerika’yı isterseniz İngiltere’yi bağlayın, bu millet yapılanları biliyor ve sizi sandığa gömecekler” dedi.

 

Başkan Kadıoğlu ardından Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve İpsala Kaymakamı Eyüp Özdemir’in konuşmaları sonrasında 86 dönümlük Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı için açılış kurdelesi kesildi.

Parkı içerisinde hizmete alınacak olan, kafeterya binası, kütüphane binası, başkanlık köşkü, engelliler evi ve yaşlılar evi bulunuyor.

 

Açılış töreni sonunda Esenyurtlular Orhan Ölmez’in konseri ile müzik keyfi yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.