NERDESİNİZ GEZİ ZEKÂLILAR?

NERDESİNİZ GEZİ ZEKÂLILAR?
Silivri – Selimpaşa’da yapılan ağaç katliamına duyarlı vatandaştan tepki geldi. Müteahhit tarafından 15 tane çam ağacının kesildiğini gören Selimpaşa sakinlerinden Mürsel Koçoğlu, durumu Haberdar Gazetesine mail yoluyla ileterek, “ Nerdesiniz Gezi Zeka
 KOÇOĞLU; NERDESİNİZ GEZİ ZEKÂLILAR? 

Silivri’nin Selimpaşa Mahallesinde bir vatandaşın evini alan müteahhit firma, evin etrafındaki ve kaldırım üzerindeki çam ağaçlarını kesti. Çam ağaçlarının kesildiği gören Selimpaşa sakinlerinden Mürsel Koçoğlu duruma tepki gösterdi. Kaldırım üzerinde bulunan ağaçların dahi kesilmesine tepki gösteren duyarlı vatandaş Mürsel Koçoğlu, Silivri Belediyesini ve Çevre Derneğini göreve davet ederken, “ Gezi parkı olaylarında merdiven boyayan gezi zekâlı arkadaşları da göreve davet ediyorum” dedi. 

AĞAÇLAR NAKİL EDİLEBİLİRDİ!

Özel mülk üzerinde ve kaldırımdaki ağaçların kesilmesine tepki gösteren Koçoğlu; “ Ağaçlar kesilmeyip kökünden sökülerek başka bir yere nakil edilebilirdi. Bildiğim kadarıyla Silivri Belediyesinin ağaç nakil aracı vardı. Daha önce bazı yerlerde ağaçlar kesilmeden köküyle birlikte başka bir yere nakil ediliyordu. Şimdi de aynı şekilde yapabilirdi” dedi. 

 

İZNİ KİM VERDİ?

Diğer yandan Selimpaşa Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 15 tane ağacın kesilmesinden Silivri Belediyesinin bilgisi veya izni olup olmadığı merak konusu. Daha önce ağaçlar kökünden sökülüp başka bir yere nakil yapılırken, bu 15 tane ağacın kesilip atılmasına kim tarafından izin verildiği ise kamuoyu tarafından merak ediliyor. 

Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum