Öğrencilerden duygulandıran “Şehitleri Anma“ programı

Öğrencilerden duygulandıran  “Şehitleri Anma“ programı
18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü, Çatalca Gazi İlkokulu öğrencilerinin Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirdiği programla anıldı.
Çatalca’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü dolayısıyla İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda program düzenlendi. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, İlçe Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Şehit ve Gazi Aileleri, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Gazi İlkokulu tarafından hazırlanan programda, Okul Müdürü Akif Bacaklıoğlu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Program Çatalca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin şehitlerimiz için okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua ile devam etti. Gazi İlkokulu’nun minik öğrencileri tarafından sunulan drama ve koro gösterisi duygu dolu anlar yaşatırken, konukların birçoğu gözyaşlarına hâkim olamadı.

Anma töreni, ilçede “Şehitlik” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ardından kısa film gösterisi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.