Öğrencilerden Toprak Ana'ya karanfil

Öğrencilerden Toprak Ana'ya karanfil
Avcılar Cihangir İlkokulu, Avcılar Belediyesinin Cihangir İlkokuluna yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür programı düzenledi.
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha kaliteli şartlarda eğitim alabilmeleri için çalışan Avcılar Belediyesi, büyük bir titizlikle Avcılar ilçesindeki okulların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetlerine devam ediyor. Avcılar Belediyesi Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde yaz dönemi boyunca 30 okulda iç cephe, dış cephe boya ve genel bakım onarım çalışmaları yapmış ve okulların yeni eğitim-öğretim yılına temiz ve bakımlı girmesini sağlamıştı.

“Yarınlarımızın aydınlık yüzlü çocuklarının eğitimi ne kadar önemli ise sağlıklı ve ferah okullarda eğitim almaları da o derece önemlidir. Çevremize verdiğimiz değer insana verdiğimiz değerle eşittir. Biz hizmet etmek için varız, bu kapsamda da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diyen ve her fırsatta eğitimin önemini ve gerekliliğini dile getiren Başkan Dr. Handan Toprak Benli, bu düşünce kapsamında ilçesinde yer alan okullar için hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.



SANAT VE SPORLA UĞRAŞAN NESİLLER YETİŞTİRECEĞİZ

Avcılar Belediyesinin yaptığı hizmetlerin anısına Başkan Dr. Toprak’a plaket verilirken, Cihangir İlkokulu Müdürü Neşat Hacıibrahimoğlu da başarılı çalışmalarından ötürü Başkan Dr. Toprak’a teşekkürlerini iletti. Cihangir İlkokulu öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Toprak Ana; resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye verirken, öğrencilerde Toprak Ana’ya sevgilerinin bir ifadesi olarak karanfil verdi.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ödül töreninin ardından yaptığı konuşmasında; “ Bizler 24 Kasım da hem öğretmenlerimize hem de Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e minnetimiz ve teşekkürlerimizi sunmak için, öğretmenler gününü kutluyoruz.

Okulumuzda da, sizin okuduğunuz bu alanlara da yapılacak her şeyde de, biz her zaman sizin yanınızda olacağız. Okulun dışında kalan zamanlarınızda mutlaka bir spor dalıyla ilgilenin, olur mu çocuklar? Mutlaka spor yapın. Spor gelecekte de bedenen, ruhen ve sosyal yönden çok iyi insanlar olmanızı sağlar. Bir tane de sanat dalıyla mutlaka uğraşın çocuklar. Müzik, dans, tiyatro, resim hangi daldan hoşlanıyorsanız onunla uğraşın. Çünkü Avcılar’ımızda belediyemizin Kültür Evlerinde, hem sanat eğitimi hem de spor eğitimi alabileceğiniz alanlar oluşturduk.

Onun için sizler okulun dışında sanatla, sporla uğraştığınızda hem sağlıklı olacaksınız hem de mutlu olacaksınız. Siz mutlu olunca velileriniz mutlu olur, biz mutlu oluruz. Bütün hedefimiz sizin sağlıklı br şekilde büyümeniz ve mutlu olmanızdır. Hepinizi çok seviyorum. Sağlıkla ve mutlulukla büyüyün, öğretmenlerinize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.