Öğretmenler Balık Ekmek Yedi, Halay Çekti

Öğretmenler Balık Ekmek Yedi, Halay Çekti
Öğretmenler balık ekmek yedi, halay çekti Öğretmenler Günü Balıkçı Kenan'da kutlandı.
 İstanbul'un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan Balcı öğretmenleri unutmadı. Beylikdüzü Balıkçı Kenan tesislerinde düzenlenen etkinlikte öğretmenlere balık ekmek ikram edildi. 
24 Kasım öğretmenler gününde ünlü balıkçı Kenan Balcı öğretmenleri unutmadı. Düzenlediği etkinlikte öğretmene balık ekmek ikram eden Balcı unutulmaz bir gün yaşattı. Aşıkların atışmalarının yapıldığı etkinlikte öğretmenler halay çekip eğlendiler.Öğretmenlerin insan hayatında çok önemli bir yere sahip olduklarını belirten Balıkçı Kenan Balcı, 'Öğretmen kandile benzer, kendini tüketirken başkalarına ışık verir. Onların değerini ölçmemiz mümkün değil. Bizler bugün bizim en kıymetlimiz olan öğretmenlerimiz için balık ekmek ikramında bulunduk. Biraz olsun onlarla beraber olup vakit geçirdik. Onların hakkını ödeyemeyiz' şeklinde konuştu.
Hem Balık bayramı hem de öğretmenlerimizin bayramı
Öğretmenlik mesleğinin toplumun en üst seviyesinde olduğunu söyleyen ünlü balıkçı Kenan Balcı, 'Öğretmenlerimiz başımızın tacı. Onlar bizim velinimetimiz. Annemizden, babamızdan sonra öğretmenlerimiz geliyor. Bizlere doğruyu öğretiyor. Bugün öğretmenler günü. Kıymetli öğretmenlerimizi bugün misafir ettik. Hem öğretmenlerimizin bayramı, hem de balık bayramı güzel bir ortamda bu güzel anlamlı günü kutladık' şeklinde konuştu.
Aşıklar atıştı
24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Balıkçı Kenan tesislerinde düzenlenen öğretmenler günü programında aşıklar atıştı. Renkli görüntülere sahne olan aşıklar atışmasına öğretmenler halay çekerek eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.