OKULLARA BİLGİSAYAR LABORATUARI DESTEĞİ

OKULLARA BİLGİSAYAR LABORATUARI DESTEĞİ
İnsana ve gençlere yatırım yapmayı amaç edinen Küçükçekmece Belediyesi, eğitime olan desteğini sürüdürüyor. Bu kapsamda ilçedeki 6 okula bilgisayar laboratuarı kazandırıldı.
Küçükçekmeceli öğrencilerin daha rahat ve son teknoloji ile ders çalışmalarını amaç edinen Küçükçekmece Belediyesi bu konudaki hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.  Küçükçekmece Belediyesi  Bilgi İşlem Müdürlüğü, ilçede bulunan Nahit Menteşe Mesleki Ve Teknik Anadolu, İsmet Aktar Mesleki Ve Teknik Anadolu, Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Liselerine ve Gazeteciler Cemiyeti Ortaokulu, Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu ile İkitelli Ortaokuluna toplamda 100 bilgisayar vererek laboratuar açtı. Küçükçekmeceli öğrenciler ise hizmetlerine sunulan laboratuarlarda bilgisayarlardan faydalanarak ders çalışmanın konforunu yaşadı. 

“GENÇLERİMİZİN EĞİTİMİNE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Konuyla ilgili konuşan  Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, “Küçükçekmeceli öğrencilere, gençlere eğitim konusunda her zaman desteğimiz devam edecek. Gençlerimiz ne kadar iyi olursa bizler de o kadar iyi oluruz” dedi. Yeni bilgisayarlarını kullanan okul öğrencileri ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.