Okullara Ensar eli değdi

Okullara Ensar eli değdi
Çatalca’daki ilk, orta ve lise dengi okullara el atan Ensar Vakfı Çatalca Şubesi Başkanı Hasan Gökçe ve yönetiminin çabaları meyvelerini vermeye başladı.

İlçe genelinde birçok okulda tamirat ve tadilat işleri hızlanırken, okul bahçelerindeki basketbol potaları ve voleybol filelerinin değişim işleri devam ediyor. Çatalca Çok Programlı Lisesi, İmam Hatip Orta Okulu, Çakıl İlkokulu ve diğer tüm mahallelerde bu tür hizmetlerin devam ettiğini söyleyen Ensar Vakfı Çatalca Şubesi Başkanı Hasan Gökçe, “Biz bu göreve ilk geldiğimiz günden beri yönetimimiz ile mahalle mahalle gezerek bütün okulların sorunlarını yerinde tespit ettik. Bizim ilçemizin ayrı bir özelliği var. Bizde hiçbir şekli ile okul ayrımı yapılmadan her bir okula hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bütün öğrenciler bizim öğrencilerimiz. Bu anlamda başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mimar Kadir Topbaş'a ve ekibine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müze teşekkür ediyoruz. Koordineli bir şekilde yaptığımız tespitler sonrasında çalışmalarımız daha da hızlanacaktır" dedi. 


Amacımız ortak

Okul okul gezerek sorunları çözmeye çalıştıklarını da söyleyen Gökçe, “Amacımız ortak. Çatalca'mızda tüm öğrencilerimiz, merkez ve mahalleler olarak birbirinden ayrılmamalı. Her bir okulumuzun öğrencileri aynı standartlarda eğitim görebilmeli ve aynı standartlarda sosyal aktivitelerden yararlanabilmeli. Gelecek yıl için çok daha iyi projelerimiz var” diye konuştu. 

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.