ON BİNLER AYNI SOFRADA BULUŞACAK

ON BİNLER AYNI SOFRADA BULUŞACAK
Ramazan boyunca, ayın ruhuna uygun etkinlikler yapmayı planlayan Küçükçekmece Belediyesi, ilçenin 21 mahallesinde on binlerce kişiye iftar yemeği verecek.

Müslüman aleminin heyecanla beklediği, birlik ve beraberliğe en çok vurgu yapılan ay olan Ramazan Ayı’nın ruhu Küçükçekmece’de ayrıca bir dizi etkinlik ile de yaşatılacak. Milli ve manevi değerleri yaşatmayı amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi, ayrıca yapacağı çocuk iftarı ile de binlerce çocuğu aynı sofrada buluşturacak.  21 mahallede gerçekleştirilecek iftar yemeklerine ek olarak, bölgedeki sitelerde komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla iftar programları düzenlenecek.

Selçuklu Sosyal Tesisleri Amfi Tiyatroda her gece,  geleneksel gölge oyunu, Türk Tasavvuf Müziği konserleri, meddah, canlı karagöz oyunları da etkinlikler arasında yerini alacak.

Öte yandan, Münip Engin Noyan, Mustafa Karataş, Nihat Hatipoğlu, Necmettin Nursaçan gibi önemli isimlerin sohbetlerinin yanı sıra, Ahmet Özhan, İbrahim Sadri, Celal Bakar & Tuncay Kemertaş, Sami Özer, Halil Necipoğlu da ilahi ve dinletileriyle Küçükçekmecelilerle birlikte olacak.

Öte yandan Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü muhtaç yüzleri Ramazan ayında da güldürmeye devam edecek. Ramazan ayı boyunca 8000 aileye erzak kolisi yardımı ile 2400 porsiyon günlük sıcak yemeklerin servisi yapılacak.

“Mübarek Ramazan Ayı Ülkemize Barış ve Huzur Getirsin”

11 ayın sultanı Ramazan’ın ülkemize huzur ve barış getirmesini dileyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Yeni bir Ramazan ayına daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bu ay manevi ikliminden herkesin faydalanmaya çalıştığı eşsiz bir ay. O yüzden bizler de bu mübarek ayın ikliminden olabildiğince faydalanmaya gayret edeceğiz. Küçükçekmece Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının ruhuna uygun ilgiyle takip edilecek etkinlikler düzenleyeceğiz. Şimdiden Ramazan ayınızı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.