Özcan Işıklar, Ankara'da CHP Lideri Klıçdaroğlu ile görüştü

Özcan Işıklar, Ankara'da CHP Lideri Klıçdaroğlu ile görüştü
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar bugün Ankara'ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette ülke gündemine dair görüşüldü. Işıklar Silivri'yi ilgilendiren projeler hakkında da Kılıçardoğlu'na bilgi verdi. Kılıçdaroğlu'nun özellikle Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi  (TÜRAM) projesi ile ilgili yakından ilgilendiğini ifade eden Işıklar 'Konuyla ilgili olarak yapılan çalışamaları detaylı bir şekilde anlattık. Kendisine bu güne kadar yapmış olduğumuz katma değeri ve yüksek ve inovatif ürün yetiştirebilmesi konusundaki çalışmaları anlattım ve projemizin bundan sonraki ayağını oluşturacak olan, özellikle oluşturulacak müfredatıyla genç cumhuriyetimizin kalkınmasında bir kilometre taşı olan KÖY ENSTİTÜLERİ'ne olan benzerliğiyle ülkemizde yeniden bir çığır açacağına inandığımız Tarım ve Tarım Teknolojileri Lisesi çalışmalarımızda geldiğimiz nokta hakkında bir brifing verdik.'dedi

KILIÇDAROĞLU TÜRAM'I DEĞERLENDİRDİ

Başkan Işıklar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜRAM Projesini "Bu proje ülkenin yeniden kurtuluşu konusundaki en önemli reçetelerden birisi" şeklinde değerlendirdiğini ifade ederek "Projemizi Bilim adamlarıyla birlikte yakından incelemek üzere en yakın zamanda tam bir günü Silivrimizde geçirmek istediklerini ilettiler. Kendilerini kentimizde büyük bir memnuniyetle ağırlayacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun örgütümüze ve Silivrimize kucak dolusu selamlarıyla dönüyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.